Kuraray ClearfilTM S3Bond Plus
Direkt restorasyonlarda kullanım için tek aşamalı adeziv Clearfil™ S³Bond Plus, ile asit, primer ve bonding işlemleri tek aşamada aynı likit ile yapılabiliyor. İdeal bonding performansı korunarak uygulama süresi kısaltılmış ve kullanımı kolaylaştırılmış olan Clearfil™ S³Bond Plus, uygulama sırasında düşük pulpal basınç hassasiyeti gösteriyor.
17.04.2013
Direkt restorasyonlarda kullanım için tek aşamalı adeziv Clearfil™ S³Bond Plus, ile asit, primer ve bonding işlemleri tek aşamada aynı likit ile yapılabiliyor.

İdeal bonding performansı korunarak uygulama süresi kısaltılmış ve kullanımı kolaylaştırılmış olan Clearfil™ S³Bond Plus, uygulama sırasında düşük pulpal basınç hassasiyeti gösteriyor. Ayrıca, Kuraray adeziv monomeri MDP, yüksek performans özelliğinde aktivatör ve yenilikçi moleküler dispersiyon teknolojisi ile kombine edilmiş. Böylelikle Clearfil™ S³Bond Plus diş ve kompozit arasında daha kararlı bir yapı oluşturuyor.

Işıkla sertleşen kompozitler ile direkt restorasyonlar için, dual-cure kompozit Clearfil™ DC Core Plus ile post simantasyonu ve kor yapımı için, indirekt restorasyonlar için kavite örtülemesi amacıyla, açığa çıkmış kök yüzeylerinin ön tedavisinde, porselen veya kompozitten yapılmış kırık kron ve köprülerin ağıziçi tamirinde, porselen veya kompozitten yapılmış protez aparatların yüzey işleminde kullanılıyor.

4 ml’ lik şişede sunulan ürünün paket içeriğinde; 50 adet tek kullanımlık fırça ucu, 1 karıştırma kabı, 1 ışığı boke eden kapak bulunuyor.
Gülsa Tel: 0232 469 00 33