Giriş Yap  |   Üye Ol
Klinik Pratiğinde Dental Fotoğrafçılık
Dentsem'in düzenli olarak gerçekleştirdiği dental fotoğrafçılık eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 
16.10.2018
Dentsem, düzenli olarak gerçekleştirdiği dental fotoğrafçılık eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Daha önceki programlarının kontenjanları kısa sürede dolan ve yılda bir kez düzenlenen “Klinik Pratiğinde Dental Fotoğrafçılık” eğitiminin yeni tarihi 19 Kasım 2023 olarak belirlendi. 



İstanbul'da yapılacak olan uygulamalı eğitim, dental fotoğrafçılık konusundaki çalışmaları yakından takip edilen Doç. Dr. Üyesi Bora Korkut tarafından verilecek.



Eğitm
en
Doç. Dr. Üyesi Bora Korkut


Tarih
19 Kasım 2023


Yer
İstanbul



Eğitim İçeriği

- Dental foto
ğrafçılığa giriş, amaç ve hedefler 
- Dental fotoğrafçılıkta kullanılan ekipmanlar
  (Kameralar, objektifler, ışık kaynakları ve aksesuarlar)
- Ekstra-oral fotoğraf çekim teknikleri
- İntra-oral fotoğraf çekim teknikleri
- Akıllı telefonlarla dental fotoğrafçılık, artıları - eksileri
- Diş hekimliğinde makro fotoğraf kullanım alanları ve teknikleri
- Fotoğrafların dijital ortamda işlenmesi ve arşivlenmesi
- Uygulama




Doç. Dr. Bora KORKUT

1984 Yılında İzmir’ de doğdu. Lise öğrenimini Tekirdağ Fen Lisesi’nde yapmış, üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2008 yılında tamamlamış ve aktif diş hekimliği hayatına başlamıştır.

2015 yılında Marmara Ünivesitesi Diş hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’ nda ‘Aşınmış dişlerde boyut değişikliklerinin uzun dönem ölçülebilirliğinin çeşitli metotlarla değerlendirilmesi’ konulu Doktora tezini sunmuş ve Doktor Diş Hekimi ve aynı zamanda Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı ünvanlarını almıştır.

2009 yılından buyana Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Diş aşınmaları, erken çürük lezyonlarının teşhisi ile ilgili ulusal ve uluslararası alanda birçok bilimsel yayınının yanında, restoratif diş hekimliğinde estetik uygulamalar ile ilgili de ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda yayını mevcuttur.

2012 yılından bu yana Anterior ve Posterior Direkt Estetik Rezin Restorasyonlar, Dental Fotoğrafçılık ve Diş Beyazlatması ile ilgili ulusal ve uluslararası alanda çeşitli seminer ve kurslar vermektedir. 2022 yılında Doçent ünvanı kazandı.



Detaylı Bilgi ve Kayıt:  0 212 644 66 04

Whatsapp Bilgi Hatları: (Linklere tıklayarak direkt iletişim kurabilirsiniz)

https://wa.me/+905522896604

https://wa.me/+905538836253