Giriş Yap  |   Üye Ol
Üst Çene Ön Bölgede İmplant Uygulamaları Sempozyumu
İmplantolojideki çok yönlü gelişmelerin tedavi planlamasına ve uygulamaya olan etkilerinin konuşulacağı iki günlük “Üst Çene Ön Bölgede İmplant Uygulamaları” başlıklı sempozyumumuzda teknolojik ve kavramsal gelişmelerin, tedavi sonuçları üzerindeki etkileri tartışılacak. Prof. Dr. Ateş Parlar ve Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu’nun bilgelerini bizlerle paylaşacağı sempozyumumuzun ana konusu, üst çene ön bölgede implant uygulamaları olacak. 
19.12.2017
İmplantolojideki çok yönlü gelişmelerin tedavi planlamasına ve uygulamaya olan etkilerinin konuşulacağı iki günlük “Üst Çene Ön Bölgede İmplant Uygulamaları” başlıklı sempozyumumuzda teknolojik ve kavramsal gelişmelerin, tedavi sonuçları üzerindeki etkileri tartışılacak. Prof. Dr. Ateş Parlar ve Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu’nun bilgelerini bizlerle paylaşacağı sempozyumumuzun ana konusu, üst çene ön bölgede implant uygulamaları olacak. Estetik ve fonksiyonun bir arada önem taşıdığı bu özel bölgedeki implant uygulamaları bütün detaylarıyla konuşulacak.

27-28 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılacak iki günlük sempozyumda, çekim soketlerinde implant uygulaması, soket koruma yöntemleri, estetik analiz, protetik yönden gülüş analizi, geçici restorasyonlar, bireysel dayanaklar, gelişen teknoloji ve materyaller, geç implantasyon, sert ve yumuşak doku ogmentasyonları gibi başlıklar ile bu güncel konu A'dan Z'ye işlenecektir.

Konuşmacılar: Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu

Tarih: 27-28 Ocak 2018

Yer: Ankara


Detaylı Bilgi & Kayıt: 0 212 644 66 04