Giriş Yap  |   Üye Ol
Tam Uygulamalı Butik Sinüs Lifting Eğitimi
Bu güne kadar pek çok eğitimin öncülüğünü yapan Dentsem Diş Hekimliği Sürekli Eğitimi Merkezi, birkaç yıldır başarıyla gerçekleştirdiği Sinüs Lifting Seminleri’ni şimdi farklı bir konseptte, iki gün ve tam uygulamalı olarak diş hekimlerimizin ilgisine sunuyor. Sinüs Lifting üzerine Türkiye’de yayınlanmış ilk ve tek kitap olan “Her Yönüyle Sinüs Lifting” kitabının yazarı ve aynı zamanda sinüs lifting üzerine yurt içinde ve yurt dışında onlarca eğitim ve seminer vermiş olan Prof. Dr. Sertan Ergun tarafından verilecek sadece beş kişiye özel butik eğitimde, Sinüs Lifting ile ilgili hemen her bilgi teorik ve pratik olarak katılımcılara aktarılacak.
08.06.2022
Tam Uygulamalı Butik Sinüs Lifting Eğitimi

Bu güne kadar pek çok eğitimin öncülüğünü yapan Dentsem Diş Hekimliği Sürekli Eğitimi Merkezi, birkaç yıldır başarıyla gerçekleştirdiği Sinüs Lifting Seminleri’ni şimdi farklı bir konseptte, iki gün ve tam uygulamalı olarak diş hekimlerimizin ilgisine sunuyor.

Sinüs Lifting üzerine Türkiye’de yayınlanmış ilk ve tek kitap olan “Her Yönüyle Sinüs Lifting” kitabının yazarı ve aynı zamanda sinüs lifting üzerine yurt içinde ve yurt dışında onlarca eğitim ve seminer vermiş olan Prof. Dr. Sertan Ergun tarafından verilecek sadece beş kişiye özel butik eğitimde, Sinüs Lifting ile ilgili hemen her bilgi teorik ve pratik olarak katılımcılara aktarılacak.

Eğitiminin ilk gününde verilecek yoğun teorik bilginin yanı sıra fantom modeller üzerinde uygulama da yapılacak. İkinci gün ise tamamen uygulamaya ayrılacak. Seminer formatında yapıldığı dönemlerde olduğu gibi yine bütün katılımcılara “Her Yönüyle Sinüs Lifting” kitabı hediye edilecek.

Eğitmen: Prof. Dr. Sertan Ergun

Tarih: 31 Mayıs - 1 Haziran 2024

Yer: İstanbul

Kontenjan: 5 Kişi

Eğitim İçeriği
- Maksiller Sinüsün Anatomisi & Fizyolojisi & Patolojisi
- Atrofik Maksillada Sinüs Tabanı Ogmentasyonuna Alternatif Olarak Uygulanan Tedavi Seçenekleri
- Sinüs Lifting ile İlgili Genel Bilgiler
- Kullanılan Aletler & Biyomateryaller
- Pre-Operatif Değerlendirme
- Sinüs Lifting Operasyon Teknikleri
- Post - Operatif Dönem ve Komplikasyonlar
- Sinüs Lifting Operasyonları İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular


Detaylı Bilgi: 0 212 644 66 04

Whatsapp Bilgi Hatları: (Linklere tıklayarak direkt iletişim kurabilirsiniz)

https://wa.me/+905538836253