Giriş Yap  |   Üye Ol
Monaco’da Estetik ve Dijital Diş Hekimliği Dolu 3 Gün
Dentsem sizi diş hekimliğinin son yıllardaki en popüler konularından olan estetik ve dijital diş hekimliğine odaklı 3 günlük zengin bir bilimsel program için 7-9 Nisan tarihlerinde Güney Fransa’nın dünyaca ünlü prensliği Monoca’ya davet ediyor.
29.01.2016
Dentsem sizi diş hekimliğinin son yıllardaki en popüler konularından olan estetik ve dijital diş hekimliğine odaklı 3 günlük zengin bir bilimsel program için 7-9 Nisan tarihlerinde Güney Fransa’nın dünyaca ünlü prensliği Monoca’ya davet ediyor.

Bilindiği gibi, dijital, 3D & Cad/Cam teknolojileri, diş hekimliğinde tedavi kalitesini ve hasta konforunu artırmanın yanı sıra daha iyi estetik sonuçlar da sunarak  bütün dünyada diş kliniği pratiğini hızla değiştiriyor. Bu alandaki baş döndürücü değişim ise diş hekimlerinin inovatif gelişmelerin izlenmesi adına bu konulardaki kongre, kurs gibi sürekli eğitimin programlarına katılımını gerekli kılıyor. 





Bu benzersiz eğitim deneyimini benzersiz bir yerde yaşayın

IMAGINA Dental, diş hekimlerini, dijital teknolojilerin günlük pratiklerini nasıl değiştireceğini, deneyimlerin ve klinik vakaların ışığında daha iyi anlatmaya, öğretmeye adamış yeni nesil bir kongreye davet ediyor.

IMAGINA Dental, harika bir atmosferde, 3D görüntüleme ve  3D tanı araçları rehberli cerrahi, tedavi planlama, implantoloji, cad/cam, estetik restorasyonlar, digital gülüş tasarımı gibi konularda inovatif diş hekimliğinin ne kadar eğlenceli olduğunu gösteren benzersiz bir eğitim deneyimi sunuyor. 

Dünya çapında uzmanların deneyimlerinden faydalanın

Kongrede, dünyanın dört bir yanından gelen, size en iyi dijital diş hekimliği eğitimini sunmayı amaçlayan uzmanlarca hazırlanan çeşitli sunumları ve workshopları içeren 3 günlük program boyunca kliniklerinizde çok daha başarılı sonuçlar almanızı sağlayacak bir dizi yepyeni know-how kullanan ileri derecede sofistike teknik ve çözümleri öğrenceksiniz. 

Kongre bilimsel programı için lütfen tıklayınız





Neden Monaco? Monaco: Gün ışığı altındaki prestijli lokasyon

Monaco ılıman Akdeniz iklimi, güzelliği ve zarafeti, kolay ulaşımı sayesinde size unutulmaz bir seyahat deneyimi öneriyor. Akdeniz’in büyüleyici prensliği Monaco harika bir kongrenin yanı sıra efsanevi gece klüpleri, dünyaca meşhur restoranları, ünlü casinoları ve etkileyici müzeleri gibi pek çok harika mekan ve aktiviteyi de size sunuyor. 

Detaylı Bilgi & Kayıt: 0 212 644 66 04