Giriş Yap  |   Üye Ol
Klinik Vakalarla Kanal Tedavili Posterior Dişlerin Estetik Restorasyonu
"Klinik Vakalarla Kanal Tedavili Posterior Dişlerin Estetik Restorasyonu" başlıklı uygulamalı eğitimin yeni programı 7 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Kadıköy'de gerçekleştirilecek. 
04.10.2017
"Klinik Vakalarla Kanal Tedavili Posterior Dişlerin Estetik Restorasyonu" başlıklı uygulamalı eğitimin yeni programı 7 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Kadıköy'de gerçekleştirilecek. 

“Klinik Vakalarla Kanal Tedavili Posterior Dişlerin Estetik Restorasyonu” eğitimi konu ilgili çalışmaları ilgiyle takip edilen Yrd. Doç. Dr. Bora Korkut ve Dr. Toygan Bora tarafından verilecek. GC Türkiye tarafından desteklenen uygulamalı eğitim, 7 Nisan tarihinde İstanbul Kadıköy’de gerçekleştirilecek.



Eğitmenler: Yrd. Doç. Dr. Bora Korkut, Dr. Toygan Bora
 
Tarih: 7 Nisan 2018

Yer: Kadıköy, İstanbul 

Sponsor: GC Türkiye

Bilgi & Kayıt: 0212 644 66 04



Eğitimin Amacı

Bu eğitimde diş kliniğinde en çok karşılaşılan problemlerden biri olan kanal tedavisi görmüş posterior dişlerde doğru restorasyon seçimi ve uygulamaları ile ilgili klinik vakalar üzerinden detaylı anlatım yapılacaktır.

Bir kanal tedavisi uzmanı ve bir restoratif diş tedavisi uzmanının eşzamanlı anlatım yapacağı eğitimin teorik bölümünde, kanal tedavisi ve üst restorasyonun tedavi başarısını ayrı ayrı nasıl, ne ölçüde etkilediği ve bu iki işlemin birbiri ile olan ilişkisi detaylı olarak ortaya konulacaktır.

Posterior dişlerde kanal tedavisi sonrası kalan diş dokusuna göre hangi tip restorasyonun tercih edilmesi gerektiği ve uygulaması klinik vakalar üzerinden tartışılarak anlatılacaktır. Katılımcılara ayrıca posterior dişlerde endodontik tedavide başarı kriterleri ve posterior direkt estetik kompozit tabakalaması ile ilgili detaylı bilgi verilecektir.

Pratik eğitim ise iki bölümden oluşacak olup birinci bölümde kanal tedavisi uzmanı Dr. Toygan Bora tarafından tüm detaylarıyla bir posterior dişe kanal tedavisi uygulaması yapılacaktır. İkinci bölümde ise restoratif diş tedavisi uzmanı Yrd. Doç. Dr. Bora Korkut tarafından tüm katılımcılarla senkronize şekilde adım adım bir posterior dişe direkt estetik kompozit tabakalama uygulaması yapılacaktır.



Eğitim İçeriği


Teorik Bölüm:

_Teşhis ve endikasyon
_Posterior dişlerde endodontik tedavi neden zor?
_İzolasyon
_Endodontik giriş kavitesi nasıl olmalı?
_Kök kanallarını şekillendirmede önemli noktalar
_İrrigasyon ve obtürasyonda temel noktalar
_Endodontik tedavi - Restoratif tedavi ilişkisi
_Üst restorasyon seçimi
_Matriks/kama seçimi ve uygulaması                                                                             
_Adeziv ajan seçimi ve uygulaması
_Direkt kompozit tabakalama
_Bitim ve cila işlemleri                                                                                                   

Pratik Bölüm:
_Dr. Toygan Bora tarafından Bir posterior dişe kanal tedavisi uygulaması
_Yrd. Doç. Dr. Bora Korkut tarafından bir posterior dişe direkt kompozit tabakalama

----------------------------------------------------
Detaylı Bilgi & Kayıt
0 212 644 66 04
----------------------------------------------------



Katkılarından dolayı 'ye teşekkür ederiz.