Giriş Yap  |   Üye Ol
Katılımcılardan Uygulamalı Lazer Eğitimi’ne tam not
Dentsem tarafından organize edilen Uygulamalı Sert ve Yumuşak Doku Lazer Eğitimi 19 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Taksim’de gerçekleşti. Hem sert hem de yumuşak doku lazer uygulamalarının anlatıldığı eğitimde, Dt. Tunç Berge, Dt. Nuran Çulcuoğlu, Dr. Ebru Okan ve Prof. Dr. Tosun Tosun'dan oluşan lazer konusunda deneyimli bir eğitmen grubu bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.
28.05.2019
Academy of Laser Dentistry – Chapter in Turkey ve Biolase Türkiye işbirliği ile Dentsem │Diş hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Uygulamalı Sert ve Yumuşak Doku Lazer Eğitimi 19 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Taksim’de gerçekleşti.

Muayenehane pratiğine uygun olarak hem sert hem de yumuşak doku lazer uygulamalarının anlatıldığı eğitimde, Dt. Tunç Berge, Dt. Nuran Çulcuoğlu, Dr. Ebru Okan ve Prof. Dr. Tosun Tosun'dan oluşan lazer konusunda deneyimli bir eğitmen grubu bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Biolase Türkiye- Unimed Türkiye desteği ile gerçekleştirilen eğitimde teorik programda, dişhekimliğinde kullanılan laserlerin genel özellikleri, laser ile biyolojik dokuların etkileşimleri, cerrahi uygulamalarda laser, periodontal uygulamalarda laser, protetik uygulamalarda laser, gülüş estetiği ve laser, restorativ dişhekimliği ve endodontide laser uygulamaları, bleaching ve laser, biyomodulasyon ve düşük seviye laser terapileri (LLLT, PDT), pratik programda ise hem sert hem yumuşak dokuda eğitimciler workshop ve katılımcılar uygulamalar yaptılar.