Giriş Yap  |   Üye Ol
Katılımcılar “Uygulamalı Endodonti Eğitimi”nden memnun ayrıldı
Diş hekimliğinin pek çok alanında eğitim organizasyonlarına devam eden Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, Endodontide Güncel Yaklaşımlar Semineri ve Uygulamalı Endodonti Eğitimini, 13 Nisan Cumartesi günü İstanbul Taksim Nippon Otel’de gerçekleştirdi. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Baybora Kayahan tarafından verilen eğitimde tüm katılımcılar model üzerinde uygulama yaptılar.
14.04.2013
Diş hekimliğinin pek çok alanında eğitim organizasyonlarına devam eden Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, Endodontide Güncel Yaklaşımlar Semineri ve Uygulamalı Endodonti Eğitimini, 13 Nisan Cumartesi günü İstanbul Taksim Nippon Otel’de gerçekleştirdi.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Baybora Kayahan tarafından verilen eğitimde tüm katılımcılar model üzerinde uygulama yaptılar.

Katılımcıların oldukça memnun ayrıldığı eğitimde; Kavite prensiplerine genel bir bakış - Kavite preparasyonu sırasında dikkat edilmesi gereken husular, -Engelsiz kanal yolunun elde edilmesi ve çalışma uzunluğunun belirlenmesi. - Ni-Ti döner aletler, özellikleri ve temel şekillendirme prensipleri, yenilikler.-Kanal doldurma teknikleri, lateral kondansasyon ve sıcak verikal kondansasyon konuları ele alındı.