Giriş Yap  |   Üye Ol
Kadavra Üzerinde Anatomi ve İleri İmplant Cerrahisi Eğitimi
Dentsem, taze insan kadavrası üzerinde gerçekleştirdiği implant cerrahisi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Prof. Dr. Ateş Parlar tarafından verilecek "Kadavra Üzerinde Anatomi ve İleri İmplant Cerrahisi Eğitimi”nde insan anotomisini kadavra üzerinde öğrenme ve değişik bölgelerde farklı kemik yoğunluklarında implant uygulama fırsatı bulacaksınız.
08.02.2018
Dentsem, taze insan kadavrası üzerinde gerçekleştirdiği implant cerrahisi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Prof. Dr. Ateş Parlar tarafından verilecek 3 tam günlük  "Kadavra Üzerinde Anatomi ve İleri İmplant Cerrahisi Eğitimi”nde insan anotomisini taze kadavra üzerinde öğrenme, değişik bölgelerde farklı kemik yoğunluklarında implant uygulama ve ileri cerrahi tekniklerini deneyimleme fırsatı bulacaksınız. 

Mainz Johannes Gutenberg Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek eğitimde her iki katılımcıya bir kadavra tahsis edilecek.


Diş hekimlerine yönelik düzenlenen kadavra eğitimleri konusunda Türkiye'nin en kıdemli eğitmeni Prof. Dr. Ateş Parlar tarafından verilecek eğitimde sadece kadavra üzerinde görülebilecek farklı anatomik yüzeyleri, kasları, sinirleri, arterleri, organları görerek keşfetmenin yanı sıra değişik tekniklerle ağız içi bölgelerden kemik grefti alınmasından sinüs cerrahisine kadar pek çok alanda benzersiz bir deneyim yaşayacaksınız. 


3 Tam Gün Eğitim | 4 Gece Konaklama | Erken Kayıtta Özel Fiyat!

Alışılmış 2 gün eğitim 3 gece konaklamalı yurt dışı kadavra programlarından farklı olarak 3 tam gün eğitim görüp 4 gece konaklarken kısa programlardan daha az ödeyeceksiniz. Bir yandan 3 gün boyunca verimli bir eğitim alırken diğer yandan 4 gün boyunca Gutenberg'in anılarını taşıyan kenti keşfedeceksiniz. 



Eğitim Neden 2 Değil de 3 Tam Gün?

Türk diş hekimlerine yönelik düzenlenen kadavra eğitimlerinin neredeyse tamamı yeterli teorik bilgi verilmeden sadece iki gün kadavra üzerinde gerçekleştirilen uygulamadan ibarettir. Maliyeti düşürmek adına atlanılan önemli bir gerçek şudur ki farklı bilgi düzeylerindeki katılımcıların büyük bir kısmı yetersiz teorik bilgi ile bu eğitimlere katılmaktadır. Yeterli ön teorik hazırlık gerçekleştirilmeden doğrudan uygulamadan ibaret bir eğitime geçilmesi katılımcı grubun önemli bir kısmının eğitimden aldığı verimi oldukça düşürmektedir.

Bu nedenle eğitim tasarlanırken bilgi düzey farklılıklarının giderilmesi ve yeterli ön teorik hazırlık yapılması için uygulama günleri öncesine diğer eğitimlerde olmayan dolu dolu tam günlük bir program eklenmiştir. Gerçekleştirilen eğitimlerde ön hazırlık gününün eklenmesinin 2 günlük eğitimlere göre alınan verimde ve memnuniyette büyük bir fark oluşturduğu görüldüğü için 
Johannes Gutenberg Üniversitesi'nde düzenlenen kadavra eğitimleri 2 gün yerine 3 gün olarak düzenlenmektedir.  



Erken Kayıtta Özel Fiyat!

Toplam 20 kişi kontenjanlı "Kadavra Üzerinde Anatomi ve İleri İmplant Cerrahisi Eğitimi”ne erken kayıtta çok özel bir fiyat uygulanacak. Kayıt olmaya karar verdiyseniz bu özel fiyattan yararlanmak için acele etmenizi tavsiye ederiz. Kayıt ve bilgi için bize 0 212 644 66 04 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. 



Tarih ve Yer
4-8 Aralık 2019 MAINZ / ALMANYA

Program
Aralık 2019, İstanbul’dan Mainz’e hareket ve Serbest Zaman
Aralık 2019, Tam Gün Teorik Eğitim
6-7 
Aralık 2019, Kadavra Üzerinde Uygulama 
Aralık 2019Mainz’den İstanbul’a dönüş




 
Eğitim Konuları ve Uygulanacak Cerrahi Teknikler


• Anatomi bilgileri
• Ağız cerrahisi ve implantoloji yönünden anatomik oluşumları
• Yumuşak doku işlemleri: İnsizyon ve flap tasarımı, Sütür teknikleri, Yumuşak doku greftleri
• İmmediat implantasyon ve soket koruma işlemleri
• Kemik ogmentasyonu YKR (Greft ve membran uygulamaları), Ridge splitting bone expanding,
• Otojen blok kemik greftleri Maksiller sinüs cerrahisi : Açık ve kapalı teknikler

Yapılacak Uygulamalar

• Kadavra çalışması hakkında bilgilendirme 
• Önemli anatomik yapıların kadavra üzerinde tanıtılması 
• Uygulanacak cerrahi tekniklerin açıklanması 
• Değişik bölgelerde kemik grefti alınması (trefan tekniği, kemik blog elde edilmesi)
• Sinüs cerrahisi
• Bone spreading, bone splitting 
• GBR ve soket koruma teknikleri
• Mandibuler sinir lateralizasyonu 
• Piezocerrahi
• Yumuşak doku greft ameliyatları

•  Dileyen kursiyer kendi cerrahi setini yanında getirebilir. 




 

Gütenberg’in Anılarını Taşıyan Kenti Keşfedeceksiniz

Eğitim, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin iç kesimlerinde, Ren nehri kıyılarında yer alan Mainz'da gerçekleştirliecek. 
Mainz, Rheinland-Pfalz Eyâleti’nin başkenti ve eyâletteki en büyük kenttir. Alman Federal Cumhuriyeti'nin önde gelen eğlence ve kültür merkezlerinden olan Mainz, karnavalın sayılı kalelerinden bir tanesidir. 

Gütenberg 'in anılarını taşıyan Alman kenti, Roma imparatorluğunun kalıntılarını taşıyan Mainz, müzeleri ve bistrolarıyla hareketleniyor. Gutenberg Müzesi, Roma Dönemi Denizcilik Müzesi, Aziz Stephan Kilisesi, Ren Nehri Gezileri ile turist çeken kent, gerçekten görülmeye değer.



Programa Dahil Olanlar
- Frankfurt havaalanı - Mainz otel - Frankfurt havaalanı transferler,
- 3 günlük kurs ücreti,
- Otel (4 gece) (2 kişilik odada kişibaşı ücret) (tek kalmak isteyenler için fark ücreti 250 Euro'dur),
- Kurs boyunca ikramlar ve 3 gün öğle yemeği. 
- Sertifika

Fiyata Dahil Olmayanlar: Müze, eğlence yerleri giriş ücretleri, pasaport ve vize başvuru ücretleri ve “Fiyata Dahil” başlığı altında yer almayan hiçbir şey fiyata dahil değildir. 



Daha geniş bilgi ve kayıt için
DENTSEM Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi
0212 644 66 04