Giriş Yap  |   Üye Ol
Kadavra Uygulamalı Temel ve İleri Seviye İmplantoloji Kursu
Uzun yıllar diş hekimliği alanında pek çok başlıkta sürekli eğitim programlarını başarıyla düzenleyen Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi bugüne kadar onlarca kez pek çok farklı başlıkta gerçekleştirdiği implantoloji eğitimlerine yep yeni bir “Kadavra Üzerinde Uygulamalı Temel ve İleri Seviye İmplantoloji” eğitimini de ilave ediyor. 
18.02.2016

Uzun yıllar diş hekimliği alanında pek çok başlıkta sürekli eğitim programlarını başarıyla düzenleyen Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi bugüne kadar onlarca kez pek çok farklı başlıkta gerçekleştirdiği implantoloji eğitimlerine yep yeni bir “Kadavra Üzerinde Uygulamalı Temel ve İleri Seviye İmplantoloji” eğitimini de ilave ediyor. 


Eğitim, Türkiye’nin kadavra eğitimi, konusunda önde gelen isimlerinden biri olan Çene Cerrahisi ve İmplantoloji Uzmanı Prof. Dr. Serhat Yalçın ve cerrahi ekibi tarafından verilecek.



Kadavra Üzerinde hem Temel hem de İleri Seviye İmplant Eğitimi almak için iyi bir fırsat!

Bu eğitim, hiç implantoloji eğitimi almamış, implantoloji eğitimi almış ancak uygulama cesareti bulamayan, implantolojiye yeni başlamış ya da deneyimli olduğu halde bilgi ve tecrübesini bir seviye daha ileriye taşımak, anatomik dokuları, riskli bölgeleri tanımak, ileri düzey cerrahi uygulamaları gerçek insan dokusundan çalışma imkanı sunan kadavra üzerinde deneyimlemek isteyen diş hekimlerimizi hedefliyor.

Kısacası implantoloji konusunda her bilgi ve deneyim seviyesindeki diş hekimlerine yönelik hazırlanmış ve daha önce sadece yurt dışında yapılan bu eğitimin Türkiye'de gerçekleştirilmesi de zaman ve maliyet açısından diş hekimlerimize önemli bir fırsat sunuyor. 



Tarih: 4-5 Haziran 2016

Yer: Eğitimimiz, İstanbul Göztepe’de bulunan, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Birimi’nde dünya standartlarında dizayn edilmiş anatomi laboratuarında yapılacak.



Eğitmenlerimiz




Hedef, En İyi Kadavra Uygulamalı İmplantoloji Eğitimi


Kadavra üzerinde uygulamalı en iyi implantoloji eğitimini gerçekleştirme hedefiyle yola çıkıyoruz. Bu amaç doğrultusunda;

Sınırlı Katılımcı Sayısı (14 kişi)

Öncelikle katılımcı sayısını sınırlı tutarak (14 kişi ile sınırlı) eğitmen hocalarımızın her katılımcı diş hekimimizle birebir ilgilenmesi sağlıyoruz.

İki Gün Kadavra Üzerinde Uygulama (Uygulamalaya Odaklanma)

Tek gün değil iki tam gün boyunca kadavra üzerinde implantoloji ve çene cerrahisine dair kolay ve zor tüm konularda uygulama imkanı sunuyoruz.

Her İki Katılımcıya Bir Kadavra

Bazı kadavra üzerinde yapılan farklı implant eğitimlerinde olduğu gibi bir kadavrada dört farklı katılımcı uygulama yapmayacak. Her iki katılımcıya bir kadavra verilecek ve iki gün boyunca kadavra üzerinde uygulama yapacaksınız.

Bir eğitim için 2 kez gelme sorunu yok

Hem temel hem ileri düzey eğitimi için birkaç arayla iki kez gelmeyeceksiniz. Tek seferde 2 gün boyunca hem temel düzey hem ileri düzey uygulamaları göreceksiniz. Böylece kendi kadavranızı başka bir grupla iki kez paylaşma zorunluluğunuz da olmayacak. Başlangıç seviyesindekiler ileri cerrahi teknikleri hakkında fikir sahibi olurken, ileri seviyediki hekimler de temel uygulamalarda eksiklerini görecekler.  

Uygulama yapılacak konuların fazlalığı

Kadavra üzerinde implantolojiye dair kolay ve zor pek çok konunun uygulamasını yapma şansı yakalayacaksınız.




Eğitim İçeriği ve Uygulamalardan Bazıları
 

Cerrahinin Temel Prensipleri

Dikiş Teknikleri

Cerrahi anatomi

  • N. Alveolaris İnferior
  • Lingual Sinir
  • Mental Sinir
  • Mental Kas
  • İnsisiv Kanal
  • N.İnfraorbitalis


Flep Teknikleri


İmplant Uygulaması


İmmediat İmplant Yerleştirilmesi


Bağ Dokusu Grefti


Serbest Diş Eti Grefti


Yönlendirilmiş Kemik Rejenerasyonu


Kemik Greft Teknikleri


Sinüs Augmentasyon Teknikleri


Oroantral Fistül Kapatma Teknikleri

 



Not: İsteyen katılımcılarımız, kendi el aletlerini getirebilirler.

Detay Bilgi & Kayıt: 0 212 644 66 04

 

Katkılarından dolayı EOT Dental | Nobel İmplant 'a teşekkür ederiz.