Giriş Yap  |   Üye Ol
İlk hasta üzerinde uygulamalı implant programı başarıyla tamamlandı
Dentsem│Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, her modülü ayrı ayrı uygulamalı dört modüllü (Temel İmplant Eğitimi, İmplant Üstü Protez Eğitimi, İleri Seviye İmplant Eğitimi ve Hasta Üzerinde Uygulama) implant programını başarıyla gerçekleştirdi. Eğitimden oldukça memnun kalan katılımcılar, eğitimin son aşamasında ilk kez hasta üzerinde implant uygulaması yaptılar.
10.10.2013
Dentsem│Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, her modülü ayrı ayrı uygulamalı dört modüllü (Temel İmplant Eğitimi, İmplant Üstü Protez Eğitimi, İleri Seviye İmplant Eğitimi ve Hasta Üzerinde Uygulama) implant programını başarıyla gerçekleştirdi. Eğitimden oldukça memnun kalan katılımcılar, eğitimin son aşamasında ilk kez hasta üzerinde implant uygulaması yaptılar.

Türkiye’de diş hekimliğinde sürekli eğitime inanarak yola çıkan ve bu konuda pek çok farklı başlıkta eğitimi başarılı bir şekilde sonuçlandıran Dentsem │Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, ilk kez hasta üzerinde uygulamalı bir implant eğitiminin duyurusunu yaptı ve başarıyla gerçekleştirdi. Doç. Dr. Ali Murat Kökat, Doç. Dr. Atila Ertan, Yard. Doç. Dr. Bahadır Kan ve Dr. Barış Kurtuluş tarafından verilen eğitime, Bioport Biyolojik Maddeler de destek verdi. Baştan Sona İmplantoloji Eğitimi'nin yeni programı ise 23-24 Kasım'da başlıyor.

İlk üç modülü 20 kişi, hasta üzerinde uygulama modeli ise 5 kişi ile sınırlı olan eğitim ile ilgili katılımcıların görüşlerini aşağıda bulabilirsiniz.

KAAN GÜNEY
Eğitime Antalya’dan katılıyorum. Bu eğitime katılmadan önce birkaç kursa daha gitmek istiyordum. Ancak eğitimlerin içeriğini inceleyince karar veremedim. Dentsem’in kursunun içeriğini inceleyince oldukça doyurucu olduğunu düşündüm ve katıldım. Verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu eğitimi aldıktan sonra daha iyi anladım. Gerçekten implant ile ilgili kafamdaki tüm sorulara cevap buldum. Beni tatmin eden bir eğitim oldu.

VASIF KUBİLAY ALTUNDİREK
Eğitime İstanbul’dan katılıyorum. Programın tamamından çok memnun kaldım. Hem teori olarak hem de yoğun uygulamasıyla oldukça tatmin edici ve başarılı bir eğitim oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

ALPER TUNGA BAHAT
İstanbul’dan katılıyorum. Dört modülden oluşan programın tamamına katıldım. Özellikle uygulama yönünden oldukça tatmin edici bir eğitim oldu. Hocalarımız da implant ile ilgili her türlü sorumuza içtenlikle cevap verdiler ve bizlere çok yardımcı oldular. Eğitimden çok mamnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Bence temelden başlayıp hasta üzerinde uygulamasıyla dört modülden oluşan dört dörtlük bir eğitim.

YALÇIN ERBAŞ

Eğitime Adana’dan katılıyorum. Eğitimi oldukça başarılı buluyorum. Benim açımdan çok faydalı oldu. İmplant hakkında daha önce hiçbir deneyimim olmamasına rağmen şu anda kendimi oldukça donanımlı buluyorum. Eğitim hem teori açısından hem de özellikle uygulama açısından doyurucuydu. Her modülde ayrı ayrı çok sayıda uygulama yapma şansımız oldu. Hasta üzerinde uygulama modülüyle de zaten çok önemli bir aşamayı geçmemizi sağlıyor. Programı, hem hocalarımız açısından hem de organizasyon açısından çok başarılı bulduğumu söylemek isterim.

MUSTAFA ÇAM
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Eğitimin tüm aşamalarından oldukça memnun kaldım. Herşey çok güzeldi. Hocalarımızın ilgi ve alakası çok üst seviyedeydi. Hasta üzerinde uygulama da yaparak eksik yönlerimizi daha rahat görme şansımız oldu. Bundan sonra daha fazla uygulama ile eksiklerimizi tamamlayacağımızı düşünüyorum. 

AYLA UYGUN
İmplant eğitim programına İstanbul’dan katılıyorum. Dört modülün tamamına katıldım. Sizin sayenizde de hasta buldum. Eğitimden çok memnun kaldım. İmplant konusunda ne yapıp ne yapamayacağımı anladım. Program hem organizasyon olarak hem de içerik olarak çok profesyonelce hazırlanmış. Hocalarımız da bizlere gerçekten çok yardımcı oldular. Hocalarımız konuları profesyonelce anlattılar. Açıkçası bu kadar iyi bir eğitim olacağını beklemiyordum. Hasta üzerinde implant uygulaması yapma fırsatı yakaladığım çok memnunum. Eğitim her açıdan beklentilerimin çok üzerindeydi. Dentsem’e böyle bir eğitimle bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum.

MÜGE AHU BOĞAN
Eğitime İstanbul’dan katılıyorum. Özel polikliniğim var. Bütün modüllere katıldım. DENTSEM hakkında duyumlarım hep iyi yöndeydi. İmplant eğitimi arayışına girdiğimde özellikle DENTSEM olsun diye tercih ettim. Ortodonti kurslarınızı da duyuyorum. Aslında kısmetse ona da katılacağım. Eğitim, gayet keyifli geçti. Öğreticiliği ön planda olan bir eğitim. Yeni arkadaşlıklar edindik. Allah tamamına erdirsin. Benim hasta üzerinde uygulamam 27 Ekim’de olacak. Ben implantın bir tek İ’sini biliyordum. Üniversite hayatım boyunca öğrendiğim kadarını. Sonradan set çekmiştim. İmplant ile ilgili hiç okumadım ve gelişmeleri takip etmiyordum. Çevremde yapıldığını görünce en azından bir hastaya bilgi verebilmek adına geldim. Ama bakıldığı zaman çok kompleks vakaların dışında yapılması zor olmadığını düşünüyorum. Eğitim gerçekten çok güzel düşünülmüş ve yoğun uygulamalı bir program. Dolayısıyla bu eğitimden sonra ben yapamam diyemiyorsunuz. Ama tabi mesleki yaşantımız bize ne kadarını yapabileceğimizi gösterecek. Sıkışırsak da yardım alabileceğimiz hocalarımız oldu. Hem hocalarımıza hem de Dentsem’e çok teşekkür ediyorum.

BURAK DEĞİRMENCİ

Eğitim’e Kayseri’den katılıyorum. Ben ilk defa bir implant kursuna katılıyorum. Ama hocalarımız hepsi çok profesyonel kurs gayet profesyonel geldi bana. Malzemesi ekipman desteği teorik bilgisi çok çok iyi. Zaten pratik ile de bunu destekliyorlar. Eğitime katıldığım için memnunum. Zaten DENTSEM’in organize ettiği başka kurslara da katılmayı düşünüyorum. Son olarak hasta üzerinde implant uygulamasına da katıldım. Benim için süper bir tecrübe oldu diyebilirim. Eğitimin yapıldığı klnik de oldukça güzeldi. Edindiğim bu tecrübe ile artık implanta başlayacağıma inanıyorum. 

İBRAHİM GÜLLE
Eğitime İstanbul’dan katılıyorum. Daha önce implanta özel bir ilgim var. Diş hekimliğinde cerrahi işlemler yapabilmek istiyordum. Bu kursa da bu yüzden katıldım. Bu kursta verilen eğitimle de hem teori hem de modeller üzerinde pratik kısmını hallettiğimi düşünüyorum. Zaten hasta üzerinde uygulamada yapacağımız için implant uygulamaya oldukça hazır olacağımı düşünüyorum. Hocalarımızla zaten daha önceki kurslardan da tanışıyoruz. Gayet kaliteli ilgili ve bilgili hocalar. Eğitimde implant ile ilgili tüm sorularımıza cevap bulduk. Yani ben burada verilen eğitimle çok rahatça gönül rahatlığıyla implant cerrahisi ve ileri cerrahileri yapabileceğimi düşünüyorum. Hasta üzerinde uygulama modelinden de çok memnun kaldım. Benim için büyük bir adımdı. Bahadır Hoca ile birlikte başarılı bir implant uygulaması yaptık. Artık implant yapmaya başladığımı söyleyebilirim. Bu organizasyonla bizleri buluşturan DENTSEM’e teşekkür ediyorum.

DENİZ GÜNEYSU
İstanbul’dan katılıyorum. Dört modülden oluşan bu program gayet başarılı ve tatminkardı. Hocalarımız da gayet iyi yaklaşıyorlar muayenehane pratiğinde yönelik olarak anlatıyorlar. İmplant ile ilgili bütün sorularımıza cevap bulduğumuz bir eğitim oldu. Tüm modüller boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok memnun kaldığımı ifade etmek isterim. Hasta üzerinde implant uygulama fırsatı da buldum. Ben implant yapıyordum. Ancak eksik yönlerim vardı. Onları tamamlamış oldum. DENTSEM’e teşekkür ediyorum.