Giriş Yap  |   Üye Ol
İleri Cerrahi (All On Four – All On Six) ve Protez Kursu
İmplant uygulamalarındaki zorluklar, gerek planlama gerekse uygulama aşamalarında karşımıza çıkıyor. Bu zorlukların bir kısmı protetik yönden olurken, bir kısmı da cerrahi uygulamalara yönelik olmaktadır. “ileri Cerrahi ve Protez Kursu” tüm bu sorunlara yönelik çözümün konuşulacağı bir eğitim olacak. 
21.02.2018
İmplant uygulamalarındaki zorluklar, gerek planlama gerekse uygulama aşamalarında karşımıza çıkıyor. Bu zorlukların bir kısmı protetik yönden olurken, bir kısmı da cerrahi uygulamalara yönelik olmaktadır.

“ileri Cerrahi ve Protez Kursu” tüm bu sorunlara yönelik çözümün konuşulacağı bir eğitim olacak.
 


İleri Cerrahi ve Protez Kursu, Prof. Dr. Ateş Parlar ve Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu hocalarımızın eğitmenliğinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.




Eğitmenler:
 Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu 

Yer: Ankara

Tarih: 7-8 Nisan 2018



Eğitim İçeriği


Anatomiden kaynaklanan ve standart implant uygulamasını olanaksız kılan defektif kemik ve mukoza morfolojileri, cerrahi zorluklara neden olur. Eksik diş sayısının fazla olduğu durumlarda veya tam dişsiz çenelerde ise protetik ve teknik zorluklar ortaya çıkmaya başlar. Estetik gereksinimlerin yüksek olduğu olgulardaki zorluklar ise başka değerlendirmelerin yapılmasını gerektirecektir.

Zor vakaların protetik aşamalarında oklüzyona ve artikülatör kullanımına ait bilgelere diş hekimlerinin her zaman gereksinimi vardır. Tam dişsiz çenelerde ölçü alma yöntemleri ağızdaki implantların pozisyonunun çalışma modeline hatasız aktarılmasını sağlamalıdır. Gerek cerrahi gerekse protetik yöndeki bütün bu zorlukların üstesinden gelebilmek için yol gösterecek uygulamaya yönelik bilgiler bu iki günlük programın ana içeriğini oluşturacaktır. 

 



25 kişi ile sınırlı bu eğitimin uygulama bölümünde;

-   Artikülatör kullanımı 

-   Facebow kayda alınması

-   İmplantüstü ölçü alım teknikleri

-   Al on four – Al on six model üzerinde implant uygulaması yapılacaktır.  




Detaylı Bilgi ve Kayıt:  0 212 644 66 04