Giriş Yap  |   Üye Ol
Butik Endodonti Eğitimi
Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi yeni konsept bir endodonti kursunu daha siz değerli diş hekimlerimizin ilgisine sunuyor. Dr. Toygan Bora ve Dr. Erdal Pehlivanoğlu’nun birlikte planladıkları butik endodonti kursları serisi devam ediyor. Bu kursların en önemli özelliği 6 kişi ile sınırlı olması ve birebir kök kanal anatomisini yansıtan replika dişler üzerinde güncel döner alet sistemleri ile katılımcılara doğru ve etkin kök kanal şekillendirmesi yapmalarını sağlamaktır. 
28.09.2018
Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi yeni konsept bir endodonti kursunu daha siz değerli diş hekimlerimizin ilgisine sunuyor. Dr. Toygan Bora ve Dr. Erdal Pehlivanoğlu’nun birlikte planladıkları ve 6 kişi ile sınırlı olacak butik endodonti kursları serisi devam ediyor.

Bu kursların en önemli özelliği 6 kişi ile sınırlı olması ve birebir kök kanal anatomisini yansıtan replika dişler üzerinde güncel döner alet sistemleri ile katılımcılara doğru ve etkin kök kanal şekillendirmesi yapmalarını sağlamaktır. 

Sadece 6 Kişiye Özel!
Bu kurs, 2 endodontistin tüm gün 6 kişiye kök şekillendirmeyi en iyi şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla organize edildi. 
Butik Endodonti Kursu, kesinlikle bir workshop değildir. Birebir katılımcıların tüm gün uygulama yaptıkları bir konsepte gerçekleştirilecektir. Her katılımcıya 4 adet 3 boyutlu print edilmiş diş düşecek ve öncesinde hazırlık için başka blok vb. kullanacaklar. Ayrıca rotasyon ve resiprokasyon yapan farklı döner alet sistemleri olacaktır. 

Bu eğitimde bir markanın döner alet sistemi nasıl çalışır değil, şekillendirme nasıl yapılır o gösterilecek. Bu eğitimden sonra katılımcılar, istedikleri her marka döner aleti rahatlıkla kullanabileceklerdir. Butik Endodonti Kurs serisinin ikincisi 5 Mayıs 2019 Pazar günü İstanbul’da Acteon Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. 

 


Eğitimenler

Dr. Toygan Bora

Dr. Erdal Pehlivanoğlu

Tarih ve Yer

5 Mayıs Pazar | İstanbul

Fiyat
2500 TL (Kdv Hariç)




Katkılarından dolayı Acteon'a teşekkür ederiz.



Detaylı Bilgi ve Kayıt:  0 212 644 66 04