Giriş Yap  |   Üye Ol
“Oklüzyon, Eklem Rahatsızlıkları ve Splint Yapımı Eğitimi” başarıyla gerçekleştirildi
Kontenjanı kurs tarihinin bir ay öncesinde dolan ve Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atila Ertan tarafından verilen “Oklüzyon, Eklem Rahatsızlıkları ve Splint Yapımı” eğitimi 28 Nisan tarihinde İstanbul’da yapıldı. Uygulama bölümü ile ön plana çıkan eğitim teorik bölümü ile de tam puan aldı. Her iki katılımcının bir artikülatör ile uygulama yapma imkanı bulduğu kurs Eleksan firmasının destekleri ile gerçekleştirildi. 
28.05.2019

Kontenjanı kurs tarihinin bir ay öncesinde dolan ve Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atila Ertan tarafından verilen “Oklüzyon, Eklem Rahatsızlıkları ve Splint Yapımı” eğitimi 28 Nisan tarihinde İstanbul’da yapıldı. 


Uygulama bölümü ile ön plana çıkan eğitim teorik bölümü ile de tam puan aldı.  

Her iki katılımcının bir artikülatör ile uygulama yapma imkanı bulduğu kurs Eleksan firmasının destekleri ile gerçekleştirildi.

Katılımcıların kursun sonucunda facebow kaydı, sentrik ilişki, temel eklem rahatsızlıkları teşhisi ve kas kökenli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan apareylerin yapımı konusunda yetkin olmalarını hedefleyen kursun bir sonraki programı 29 Haziran tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.