Giriş Yap  |   Üye Ol
Yeni bir Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu
Ülkemizde sayısı hızla artan Diş Hekimliği Fakültelerine bir yenisi daha eklendi. Tekirdağ'da bulunan Namık Kemal Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Diş Hekimliği Fakültesinin kurulmasıyla üniversitede fakülte sayısının 10'a çıktığı belirtildi.
06.04.2017
NKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Diş Hekimliği Fakültesinin kurulmasıyla üniversitede fakülte sayısının 10'a çıktığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi :

"Resmi Gazete'nin 11 Mart 2017 tarihli sayısında 2017/9889 karar sayısı ile yayınlanarak yürürlüğe giren Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokulların Kurulması Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı gereğince üniversitemizde Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu. Bu karar neticesinde fakülte sayımız 10 fakülteye çıkarak, üniversitemiz büyümesini tüm hızıyla sürdürdüğünü gösterdi. Başta üniversitemiz ve şehrimiz olmak üzere tüm Trakya bölgesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinden sonra yeni ve güçlü bir sağlık yatırımına kavuşacak. Diş Hekimliği Fakültesinin önümüzdeki süreçte akademik personel, bina ve donanım tefrişat ihtiyaçları hızla tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor."